Despre noi

      Infiintata in primavara lui 2005, S.C. SERAZO S.R.L este o companie tanara cu capital privat, avand sediul in CLUJ NAPOCA. Obiectul principal de activitate este distributia, in partea de nord-vest a Romaniei, a produselor din domeniile: jocuri, jucarii, papetarie, birotica, articole creative, ambalaje si decoruri de camera.

      Segmentul de piata spre care noi ne-am indreptat atentia il reprezinta copiii, misiunea noastra fiind aducerea in prim plan a produselor care ajuta la educatia acestora, intrucat consideram ca o societate sanatoasa are la baza intodeauna copiii, a caror copilarie nu poate fi decat una fericita, care se dezvolta armonios si a caror educatie incepe inca din primele clipe de viata. COPILARIE FERICITA = JOACA = JOCURI = JUCARII

       Acestea nu reprezinta doar niste obiecte de distractie, rolul lor cel mai important fiind acela de a ajuta la dezvoltarea abilitatilor copiilor de mici, de a le dezvolta creativitatea, spontaneitatea si ingeniozitatea. Pornind de la aceasta idee, SERAZO incearca sa vina in intampinarea partenerilor sai cu o gama foarte vasta si variata de jocuri si jucarii pornind de la cele pentru bebelusi pana la cele pentru adolescenti. De asemenea, ca primii ani de scoala sa fie mai frumosi iar invatatul sa para o joaca, am reusit sa obtinem distributia unei game de rechizite, ghiozdane, penare de o calitate superioara, inscriptionate cu personajele mult iubite de copii : Barbie, Cars, Spiderman, Princess, Toy Story, Winnie, Hanna Montana, High School, Musical, Mickey, Power Rangers, Tinker Bell, Handy Manny, Wizards, Ice Age, Winx. Dintre brandurile produselor distribuite de noi amintim : D-TOYS, JUNO, AGATKA, MONDO, MAXI, MY BABY, NAVISTAR, HUBY TOYS, CENTRUM, CRAFT, ORIENTAL GREETING.

      Politica firmei noastre este de a oferi clientilor nostri, atat produse cat si servicii de cea mai inalta calitate astfel incat satisfactia maxima a acestora sa ne dea garantia unui parteneriat de lunga durata.

      Succesul nostru este asigurat atat de valorile firmei :
  • respectul vizavi de partenerii nostri fie ei furnizori sau clienti;
  • profesionalismul si seriozitatea echipei noastre;
  • deschiderea pe care noi o avem spre idei noi si produse noi;

      Pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri, dar si pentru a face cunoscuta, tuturor, oferta noastra, am lansat acest site. Activitatea noastra indreptata spre binele copiilor sustinuta de experienta si cunostintele in acest domeniu va pot asigura de profesionalismul echipei SERAZO. Echipa SERAZO va invita sa : NE JUCAM, NE DISTRAM SI SA INVATAM IMPREUNA